tisdag 24 mars 2009

Virkade mobiler

Nej det är inte mobiltelefoner, vilket är det första folk tänker på när man pratar om mobiler. Det här är en idé jag fick från ett gammalt nummer av en gravidtidning (jag minns nu inte vilken). I den här tidningen fanns det tips om var man kunde köpa en hängande mobil till barnvagnen med fotbollskläder. Jag tänkte att det där borde man ju kunna göra själv, och så startade min virkkarriär!


Första mobilen virkade jag när John fortfarande låg i magen och den föreställer självklart vårt kära IF Elfsborg.Den andra barnvagnsmobilen har kreativt nog gjorts om till en sängmobil. Titta så fint det blev! Kläderna representerar Burseryd IF, men det hade ni väl koll på?Sedan har det blivit ytterligare två mobiler med hockeykläder. En för BHK och en för HV-71.

Ett stort tack till min kära vän Solmaz som lärde mig virka en gång i tiden! Ja det var ju inte så länge sedan egentligen, även om det känns så.

10 kommentarer:

 1. hehe så fräcka de va.

  SvaraRadera
 2. Åh så himla kreativt! Har aldrig sett nåt liknande!!!!

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är!!

  SvaraRadera
 4. Teonor är jättenöjd över sin mobil! Men hans pappa är nog mest nöjd ändå ;-)

  SvaraRadera
 5. Åh, vilka fina mobiler!
  Sv: Är det sant? När går det i repris då? Kram

  SvaraRadera
 6. Gud vilken kul idé! Kanske lånar den i framtiden! ;)

  SvaraRadera
 7. åh, kommer du ihåg på den tiden när man åkte och hälsade på dig och åt falafel varje dag. Och såna dära jordnötsgodisar. Det ska bli så kul å ses snart!

  SvaraRadera