måndag 16 mars 2009

Än är det vinter kvar säger morIkväll fick jag en väldig lust att äntligen sy en halsduk till John. Detta är något jag tänkt på sedan jag var på Barnmässan i Göteborg där jag såg några fina halsdukar som gav mig inspiration.

Jag har hela vintern irriterat mig på fleecekragar som inte passar och hur kallt det ser ur när det glipar i halsen på lillen när vi är ute och går. Konstruktionen på den här halsduken verkar väldigt smart så nu hoppas jag bara att den ska passa bra! Jag har ju nämligen inte kunnat prova den eftersom John sussar sött medan jag syr.

När halsduken var klar fick jag för mig att sy matchande mössa och vantar av de allra sista bitarna av uggletyget. Vantarna är fodrade med fleece och har långa muddar som är dubbelvikta. Nu kan jag knappt vänta tills John vaknar imorgon så att jag ka få prova hela kitet! Jag återkommer såklart med livebild imorgon.

4 kommentarer:

 1. Så läckert set! Blir han inte tokig utan tumme på vanten? Jag har länge tänkt sy vantar av det där slaget till lillan min men ajg tror hon blir vansinnig om hon inte får greppa i allting. ;)

  SvaraRadera
 2. Underbart set! Blev jättesnyggt med den röda brytningen :)

  SvaraRadera
 3. Vilket fint set. Halsduken ser ut att blli super.

  SvaraRadera
 4. Tjusigt!! Och vad söt han är din grabb. :) Jag har också länge gått och tänkt att jag skulle sy just en sån halsduk! Verkar som en smart "konstruktion" liksom... ;) Jag tror jag såg såna på Designtorget för 1½ år sedan.

  SvaraRadera