onsdag 11 mars 2009

Tygoholic?

Ni får inte tro att jag ligger på latsidan eftersom inget nytt kommit i bloggen på ett tag. Tvärtom syr jag en hel del, men än så länge är det hemliga plagg som kommer visas först när de har nått sina mottagare. Sen har lille J fått vattkoppor och behöver extra omtanke här hemma, inte minst på kvällarna då jag brukar sy när han sover sött.

I väntan på lite fler bilder på alla barn med krimskramskläder så bloggar jag om nya tygfynd! Tygerna kommer från myrorna och tradera. Det härliga tyget med sommarblommor ska jag nog göra en midsommarklänning av tror jag. Det fina gröna tyget med blommor kan nog bli en fin skötväska till vagnen, men då måste jag väl sy en matchande sufflett också eller hur!?

6 kommentarer:

 1. Men Jenny va fint! älskar det med sommarblommor...fantastiskt!
  Kramar Frida

  SvaraRadera
 2. Jättefiiina tyger!! Vilken jackpot med John Blund örngotten också. Sånt gillar vi! Jag är jättenyfiken på vad du tänker sy av det vackra bruna tyget med träd och svampar? :) Blir det månne en tjusig jacka?

  SvaraRadera
 3. Härligt! Då ser jag fram emot bild på den sen.

  Och ang. bilderna! Om jag visste HUR man gjorde så skulle jag fixa klickbara bilder. Måste de vara en över viss storlek för att man ska kunna klicka på dem?

  SvaraRadera
 4. Åh vad jag blir avundsjuk på skogstyget! Vill du byta/sälja så hojta till! Men jag antar att du håller hårt i det ;-)

  SvaraRadera
 5. åååh så fint!!!
  Älskar sommar tyget!

  SvaraRadera