söndag 29 mars 2009

Köpstopp!Jag är nyligen hemkommen från Stora Symässan i Malmö och nu råder totalt köpstopp!
Förutom en massa fina trikåtyger från E-slöjd har jag också inhandlat en overlock. Det blev en Pfaff Hobbylock 2.0 och den beräknas dyka upp nån gång nästa vecka. Oj vad jag ska sy då!När jag kom hem från Malmö låg det ett paket med det här ljuvliga tyget och väntade.

Tack Anna för all hjälp med att beställa och skicka! Vad ska jag våga mig på att sy av det här? Jag skulle vilja sy en till sufflett till vår Bugaboo, men då skulle nästan allt tyg gå åt så jag vet inte riktigt. Några andra förslag?

6 kommentarer:

 1. Var har du hittat det fantastiska tyget!!! Nu blev jag allt avis! Så det blev en overlock. Själv så har jag slagit till med erbjudandet om två masikner för 8000 kr. Det var Janemo som hade ett erbjudande. Allt är ju bättre än min "bonna"-maskin från konsum.

  SvaraRadera
 2. Tack för utmaningen, den är antagen :-) Oj vad roligt med en massa nya tyger och en overlock - lycka till med nästa projekt. ps. har du förresten läst att det kommer en symässa till Åhaga i höst? Den måste vi gå på! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt tyg!
  Det skulle göra sig väldigt bra som sufflett tror jag.

  Jag blir så avundsjuk på alla som kan åka på symässor, själv bor jag ju alldeles för långt bort från allt. =(
  Men å andra sidan har jag köpstopp för flera år framåt tror jag, i alla fall om jag frågar min man. Har ett alldeles för stort förråd redan.

  SvaraRadera
 4. Lindah och Samuel29 mars 2009 kl. 19:51

  Åhhhh vilket fint tyg. Ja en suffla skulle blir super snyggt ju. Skulle passa perfekt på min UJ ;-)

  SvaraRadera
 5. Törs man fråga vart tyget kommer ifrån?? Fiiiint... Jag har fått en overlock av min sambo, men den sitter fortfarande i kartongen (maskinen alltså...)...

  SvaraRadera
 6. För alla som är nyfikna så kommer det fina blåa landskapstyget från www.reprodepot.com

  SvaraRadera