torsdag 4 mars 2010

Namnbyxor och livebilder
Här är ett par snygga namnbyxor till en riktigt glad liten kille. Designen på de här byxorna ska jag inte ta åt mig äran för, det är beställarens egna idéer! Namnet startar på baksidan av byxorna och snurrar sig runt till framsidan (lite svårt att fota som ni ser). Svarta velourbyxor med bokstäver i grå velour och svarta stjärnor. Som ni ser har jag redan hunnit få härliga bilder på en nöjd ägare :-)

I mailen idag fick jag också en fin bild på en liten tös i molnbodyn jag sydde till ett byte för ett tag sedan. Ganska ofta funderar jag på vart kläderna jag skickar iväg hamnar och hur de passar. Då är det alltid lika roligt att få en glimt av glada barn i unika kläder!

8 kommentarer:

 1. Vilka mysiga ungar i sina fina Krimskrams kläder! Alltid lika kul med livebilder.

  SvaraRadera
 2. Jättecoola byxor. Och jättefin body....Men finast av allt är nog den lilla krabaten som bär upp bodyn :-)... Bebisar är alldeles bedårande och om de får ha något så fint på sig blir de ju supergulliga.

  SvaraRadera
 3. Vilka fina barn, och vilka fina kläder!!! Bebisen vill jag bara krama på, gud va söt...

  SvaraRadera
 4. Underbar kläder på undeerbara ungar, snyggt jobbat!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Vilka häftiga byxor! Och va kul att få lite feedback på det man skickar iväg. Det tycker jag också!

  Tack för att du medverkade i min tävling! Det kommer en till snart igen så håll utkik!

  SvaraRadera
 6. Å så fina kläder! å Bebisen är ju bara för gullig i sin body!

  SvaraRadera
 7. Kul ide med byxorna och fina både byxorna och bodyn, håller med det är alltid roligt att få se kläderna på och veta lite vem man syr till!

  SvaraRadera