söndag 21 mars 2010

Separationsångest?


Mitt sista röda uggletyg har gått åt till den här beställningen på småttingkläder. Jag är i valet och kvalet om jag ska köpa mer uggletyg från Jofotex. Jag skulle också vilja ha lite nytt landskapstyg nu när våren närmar sig, men samtidigt tycker jag inte att jag gör annat än köper tyg!

Söta kläder blev det i alla fall och jag blir alltid glad när jag faktiskt syr upp ett tyg så att det blir använt. Lite knäpp är man väl som ändå genast vill fylla på lagret med samma tyg igen ;-)

15 kommentarer:

 1. Jättesöta kläder! Uggletyget är så fint! Och visst är det härligt när man använt upp allt tyg. Då finns det ju plats för mer! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vilket fint set! Jag som inte varit förtjust i ugglorna förut känner plötsligt att jag helt ändrat mig helt. Vill haaaaa! :-)

  SvaraRadera
 3. Å vad jag känner igen mig! När mitt röda uggletyg tog slut köpte jag nytt. Speciellt då det kommit i min favorit jersey/lycra! Superfint set förövrigt!!!

  SvaraRadera
 4. Tokfint set!! Ugglorna i lila har skapat habegär hos mig, jag har köpt tyg i tre omgångar...

  SvaraRadera
 5. Åh, vilket gulligt litet set! Håller själv som bäst på att fundera över vad jag ska sy i present åt en nyfödd liten tjej...Uggletyget är underbart och tänk än har jag inte haft en enda liten bit hemma om man bortser från färdiga plagg jag besällt/köpt innan jag började sy själv:) Kanske dags att köpa lite ugglor?

  SvaraRadera
 6. Vad gulligt set! Och det ser ut att vara häftig form på hjälmen.

  SvaraRadera
 7. Det settet var utrolig søtt!! Det røde ugle-stoffet er så fint!

  SvaraRadera
 8. Det tyget ÄR helt underbart, så det är klart att du måste fylla på lite! ;D

  Kan inte du fota ditt tygförråd någon dag? Jag inbillar mig att du har helt horribla mängder tyg i dina gömmor. ;D

  SvaraRadera
 9. Så underbart söta! Jag är likadan, och jag är faktiskt extra svag för just uggletyget :-)...

  SvaraRadera
 10. Vilket underbart fint set! Lyckliga bebis som ska få ha på dig detta.

  SvaraRadera
 11. Hej
  Varit inne och kikat på din sida några gånger tycker att du syr så fins grejer. Har nyss börjat själv men är inte så duktig tycker det är väldigt kul. Har svårt att få till kantbanden kanske du har några tips?? Är glad för att du visar vilka länkar du har köpt tygerna på för de är så fina.

  Hälsningar Lisa

  SvaraRadera
 12. Kjempefine ting du lager. Veldig flotte tøy og modeller. Jeg kjøper stort sett alle tøy og tilbehør fra stoff og stil, og er veldig fornøyd med det :-) Men jeg kan ikke finne sånne kantbånd som du bruker noe sted. Kan jeg spørre hvor du bestiller de?

  Takk for titten - din blogg er veldig inspirerende

  SvaraRadera