lördag 6 mars 2010

Nya tyger och award


De glada elefanterna kommer från Znokdesign. Snart kommer de i härliga vårfärger också!


Skogstyget och trädtyget kommer från Mjukatyger.


Dessa tyger har jag fyndat på Tradera. Det ljuvliga gröna landskapstyget är jag särskilt glad för! Det ska få bli foder i luvan på en grön hoodie till John har jag tänkt.

Den här fina awarden har jag fått från Tiro, Krokkofin och Mysigtdesign!

the sunshine blog award is awarded to bloggers whoes positivity and creativity inspire others in the blog world.

Tusen tack, jag blev så glad! Jag vet att jag bryter mot "reglerna" när jag nu inte skickar vidare awarden. Alla sybloggar där ute visar på en fantastisk kreativitet och utan er hade jag inte själv börjar sy, så jag hoppas ni alla kreativa bloggare tar åt er av den här awarden!

5 kommentarer:

 1. Vilka fina tyger... Det gröna landskapstyget har jag med. Varför jag inte köpte det i alla färgställningarna vet jag inte, och jag sparkar mig själv i ändan varje dag och undrar hur jag kunde vara så dum.... Har letat med ljus och lykta efter det, men det finns ingenstans. Såg den på Tradera, men eftersom jag redan har den så suktar jag ju förståss efter de andra. Mest den blåa...... Håhåjaja.

  SvaraRadera
 2. Så det var du som knep den på Tradera! Jag budade aldrig eftersom jag numera har köpstopp på tyg... Men jag tänkte faktiskt på dig när jag såg det. Rackarns fint är det!! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 3. Jag blev lite avis på biltyget. Min lilleman är så förtjust i fordon av alla de slag, så det är kul när man hittar tyger som han älskar :)
  Trevlig helg.

  SvaraRadera
 4. Ser att du redan fått en award... Hos mig har du en till att hämta :-)

  SvaraRadera
 5. Oi så mange fine stoff!!!

  SvaraRadera