lördag 13 mars 2010

*trumvirvel*

Äntligen dags att utse en vinnare i tävlingen!

På de här två veckorna som tävlingen har varat har jag haft ca 3000 besökare och fått närmare 300 kommentarer. Det känns helt otroligt overkligt och fantastiskt kul! Jag är så glad för alla roliga bloggar jag har upptäckt tack vare era kommentarer och länkar :-)

Men nu är tävlingen över och lille John har idag blivit ett år äldre. Han tackar för alla grattis :-) Det var alldeles för många kommentarer för att skriva upp på lappar och ha en dragning så jag har använt mig av en slumpgenerator istället. Det tog sin lilla tid ändå att numrera alla kommentarer men till slut kunde en vinnare koras!

Vinnare i tävlingen är....

Åsa!
Anonym Anonym sa...

Jag vill gärna vara med och tävla! Eftersom jag förmodligen inte vinner får jag väl komma loss med en beställning snart äntligen. Tänk om man fick en hoodie! Har ingen blog att länka till men tänker tipsa på min facebook-sida fast det int ger två chanser. Hälsningar Åsa (enmymla@hotmail.com)

10 mars 2010 12.00
Grattis Åsa och stort tack till alla som deltagit! Vinsten kommer såklart dyka upp i bloggen såsmåningom.

5 kommentarer:

 1. Grattis Åsa, och grattis till lille John!! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till vinnaren och grattis till lille John! Vad avis jag blir, hade så gärna velat vinna en hoodie av dig, kanske får beställa en istället:)Verkar ju aldrig få till det och prov sy en själv...

  SvaraRadera
 3. Många grattis både till John och Åsa! Vi andra får hoppas på bättre tur nästa gång.

  SvaraRadera
 4. Grattis till lille John på tvåårsdagen. Och grattis till Åsa! Gud vad avundsjuk jag blir!

  SvaraRadera