lördag 22 maj 2010

Kort och gott


Denna plötsliga sommarvärme har fått mig inse att det är stor brist på kortärmat i Johns garderob. Jag har så många nya fina tyger som jag inte hunnit sy av så det var riktigt svårt att välja. Till slut fick det bli favoritfärgerna gul och brun!

Tyg: Johanna Ahlards apor och lejon som finns att köpa hos JNY Design. Brun trikå i ärmar och kantband från Skroten i Kinna.

Mönster: Hanne Meedom.

Tummen upp: att kantbandsapparaten och jag kommer så bra överens :-)

Tummen ner: att ärmarna känns lite för långa. Jag får justera mönstret till nästa gång.

7 kommentarer:

 1. Är det inte fantastiskt när man har brist på något plagg i barnens garderober? Då kan man sy med gott samvete.... :)

  SvaraRadera
 2. Jag känner att jag inte riktigt hinner sy det där som verkligen behövs, tex shorts!
  Tröjan blev jättefin./Åsa

  SvaraRadera
 3. Superläcker!!! Älskar oxå gult och brunt ihop...det kan inte bli fel helt enkelt:) Tycker inte det gör något att ärmarna är liiiiite längre än på vanliga t-shirts...gör den bara desto mer speciell:)

  SvaraRadera
 4. Fin tröje i fine farger! Det høres fint ut med kantbandsapparat, jeg synes det er litt styr med å ta av og på tvillingnål på vanlig maskin og det blir heller ikke like fint!

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Är oxå svag för brunt å gult å behöver sy en hel del sommarkläder till lillkillens garderob, härligt! :-)

  SvaraRadera
 6. Tidsbrist och värmechock verkar numera vara några återkommande dilemman för alla bloggare. Här har det varit brist på shorts. Jättefin tröja. Du vill inte vara med på min giveaway? Även om du själv syr så hade det varit jätteskoj med ditt deltagande.

  SvaraRadera
 7. Snyyyyyyyggt!! Brunt och gult bara så fint!!

  Jag ligger jättemycket efter när det gäller sommarkläder. T-tröjor har jag sytt nnågra, men brallor och långärmade skjortor ligger jag efter med...

  SvaraRadera