lördag 1 maj 2010

Hjärtan och elefanter
Ja en hel del hoodies blir det i bloggen. Det är roligt att de är så populära! Här är två klara beställningar. En omlotthoodie i mörkblå velour och med det fina hjärtantyget i luvan. Många har frågat om hjärtantyget som kommer från Mjukatyger. Jag tror tyvärr att det är slutsålt, men vi kan ju hoppas att det kommer in igen! Jag var tvungen att visa en bild på hoodien bakifrån. Det är så fint med den spetsiga luvan tycker jag :-)

Den andra hoodien är i favoritfärgerna brunt och turkost med härliga elefanter i luvan designade av Johanna Ahlard och köpta hos Znokdesign.

8 kommentarer:

 1. Hej! Du har fått en utmärkelse av mig. / Jennie

  SvaraRadera
 2. FINA. Hjärttyget dregglar jag över

  SvaraRadera
 3. Underbara igen! Hjärt tyget är verkligen superfint. Du har något att hämta på min blogg!

  SvaraRadera
 4. Åhhh den blå med hjärtan är ju bara helt underbar!!! Du gör de här hoodiesarna så otroligt bra:) Kika gärna in hos mig och var med och tävla!

  SvaraRadera
 5. Åh jättefina!!! KÄnner mig också grymt avis och suktande på det där hjärttyget! Hade mjuka tyger det?? Attans att jag missade det!! Har kollat in det så många gånger på the fabric fairy men inte köpt pga frakten..

  Lyllos dig! :-)

  SvaraRadera
 6. Förstår att hoodisarna är populära för de är så fina!

  SvaraRadera
 7. Åååå Krimskrams nå gjorde hjertet mitt akkurat et hopp ser ut den jakken skal til oss ut i fra mailen jeg fikk av deg :)

  Gleder meg sååå til den kommer. Ble helt perfekt :)

  SvaraRadera