lördag 29 maj 2010

Fuskuggla och söta klöver
Idag har jag sytt två linnen på raken till John. Jag sydde det andra linnet utan att ens ha testat det första för att se om storleken och modellen var bra. John vägrade nämligen ta av sig sin nya elefanttröja från inlägget nedan.

Jag har nyligen gjort ett uppskattat tygbyte med Benglan då jag bytte bort ett fjärilstyg mot de underbara klövertygerna i gult och blått från deerdot. Jag fick även en bit gröna ugglor från znokdesign. Jag klippte ut en grön uggla och sydde på som applikation på ena linnet och det blev riktigt fint! Betydligt mycket enklare än mina andra uggleaplikationer. Det bruna linnet är sytt i stretchfrotté från mjukatyger.

Mönster: gratismönster som finns att hämta hos Ottobre Design.

Tummen upp: att "fuskugglan" blev så fin och gick så snabbt att göra!

Tummen ner: att stretchfrottén noppade sig efter första tvätten. Ska man kanske inte torktumla stretchfrotte? Det känns också lite trist att jag inte kunnat testa linnena ännu. Jag håller tummarna att de passar!

8 kommentarer:

 1. Jättefint du sytt applikationen! Ser superproffsigt ut!

  SvaraRadera
 2. Vad schysst det blev med ugglan på den bruna frottén!! Det där måste jag nästan härma... :)

  SvaraRadera
 3. Så fina bägge två och applikationen är som vanligt jättefin! Trist med den noppiga frottén, jag som varit så sugen på att beställa hem sån:( Har köpt röd strech frotté från Mjuka tyger tidigare och den är super bra, har dock aldrig torktumlat den...

  SvaraRadera
 4. Däng mig i backen så snyggt!

  SvaraRadera
 5. Åh vad snyggt å supersmart att använda uggletyget som applikation!Det lägger in på min komihågatttesta-lista :-)Förstår att John inte vill släppa ifrån sig elefant-tröjan...

  SvaraRadera
 6. Vilka fantastiskt fina linnen!! Vad duktig du är!

  SvaraRadera
 7. Ååååhhh, ugglelinnet är superfint!!!!!!! Mycket fint det har bloggats om här på sistone!!

  SvaraRadera