lördag 20 februari 2010

Visitkort och tags


Nu har jag äntligen skaffat egna visitkort! Visst är de snygga. Jag är så nöjd :-) Korten ska även användas som tags till mina kläder och är tryckta på ett specialpapper som passar bra till båda dessa ändamål.

Designen står min goda vän och granne Pyssellisa för. Hon är så duktig och har en fantastisk känsla för färg och form. Hon hjälpte även till med alla kontakter med tryckeriet. Stort tack Lisa!

Är du också sugen på att skaffa egendesignade visitkort/tags så kika in hos
Pyssellisa och lämna en kommentar.

Som extra tack för hjälpen sydde jag en liten börs till Lisa och stoppade i en biobiljett. Börsen är fodrad med turkost tyg och sydd efter den här beskrivningen hos Mallaching.

14 kommentarer:

 1. Så roligt att du blev nöjd, jag tycker också de blev väldigt fina och speglar dina fantastiska skapelser bra! Tack igen för den fina börsen. Kramar

  SvaraRadera
 2. Visst är det roligt med sina egna visitkort. Jag har själv beställt från Vistaprint så de blev nog inte så orginella som dina men det ska bli SÅÅÅÅ kul när de dimper ner i brevlådan :-)

  SvaraRadera
 3. Vansinnigt snygga visitkort!!
  Och en söt liten börs också! Fin idé att lägga en biobiljett i.

  SvaraRadera
 4. Åh vad fina!! Vad läckert att kunna sätta dem på dina fina kläder sen! :-)

  SvaraRadera
 5. Kanonfina kort, ser väldigt proffsigt ut :)

  SvaraRadera
 6. Jättefina! Pyssellisa måste vara en grym designer. Man blir väldigt glad av dem.

  Gillar alla dina kläder med söta djurapplikationer. Jag hoppas på att göra lite mer avancerade applikationer i framtiden, än så länge har det bara blivit en bokstav och ett hjärta.

  SvaraRadera
 7. Vilka fina visitkort! Så långt har jag inte kommit än att jag skaffat några sånna:) I dag har jag iaf provsytt overlocken och den känns bra men ovant är det så mest har jag lust att sy på min gamla hederliga maskin... Men, men det är väl bara att öva vidare så blir vi nog snart kompisar!

  SvaraRadera
 8. Underbara kort, känns lite kurbits!/Åsa

  SvaraRadera
 9. Så fina kort! Förstår verkligen att du är nöjd.

  SvaraRadera