onsdag 10 februari 2010

Mössa och mobil
Det här är en beställning på en present till en nyfödd liten. Beställningen gjordes av min syster för ett tag sedan och har nu blivit överlämnad. Jag fick en bild idag på den fina lilla killen i nya krimskramsmössan.

En namnmobil till barnvagnen är en utmärkt present till nykomlingar som ofta är mycket uppskattad av både barn och föräldrar. Mössan är sydd i turkos molntyg från JNY Design och fodrad med mörkblå velour. Namnmobilen fick matchande färger.

10 kommentarer:

 1. Åh så söt. Nu längtar jag ännu mer efter att sy en mössa till min väntade bebbe :-). Det är synd att man inte inte hinner sy allt i samma takt som längtan och idéer föds.

  SvaraRadera
 2. jättefint presentpaket :) Gillar dina mobiler! :)

  SvaraRadera
 3. Dina namnmobiler är ju bara för fina, synd att jag har för stora barn!

  Fin kille i fin mössa också

  SvaraRadera
 4. oj vad sött bebis!!! Så fina mobiler du gör!

  SvaraRadera
 5. Mobilen är så söt! Såg att du hade gjort en Arvid-mobil - en sån skulle jag haft till min makrill!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin mobil, har tänkt att sy en sån åt alla mina kompisar som nyss har fått barn. Tyvärr har alla haft dunderlånga namn, så det har inte blivit av liksom... Så det har blivit filtar istället. Mitt i högsommarvärmen, fast det blir ju kallt här med så småningom. Dessutom har alla fått pojkar, inte en flicka i sikte så det är ju svårt att sy något annat då det inte finns några fina mjuka tyger här. Men men....

  SvaraRadera
 7. Gillar du barnkläder? Då ska du kolla in vår nystartade blogg om barnmode!

  SvaraRadera
 8. Du vad tar du för en sån mobil? vill nog beställa en i juli sådär :)

  SvaraRadera
 9. Gud vilken söt barnvagnsmobil! Måste bara fråga dig var du har fått tag i de här klämmorna som man hänger upp den med? Jag är ute efter sådana men har inte hittat dem någonstans.

  MVH Sandra

  SvaraRadera
 10. Träffade precis Isak o såg den fina namnmobilen. Kommer kanske snart en beställning till min dotter :)!

  SvaraRadera