söndag 14 februari 2010

Små grodorna


De här fina grodkläderna ska till söta bröderna S och J i grodfamiljen. Bröderna har varit med i bloggen förr, bl a här.

Tröjan och bodyn är sydda i chokladbrun trikå med limefärgade kantband och grodor. En riktigt snygg färgkombination som passar till det mesta. Grodorna har små dinglande fötter och är gjorde efter en bild som pojkarnas mamma skickade.

När kläderna nåt sina nya ägare dyker det säkert upp en livebild eller två kan jag tro!

24 kommentarer:

 1. Åhhh de blev otroligt jäkla super fina. Självklart ska du få livebilder :-D

  SvaraRadera
 2. Oh, You have so nice blog here! Cute clothes!!

  SvaraRadera
 3. Underbara, applikationerna är grymt snygga!

  SvaraRadera
 4. Fin, fina tröjan! Super med applikationen!

  SvaraRadera
 5. Verkligen superfina! Härliga välarbetade applikationer!

  SvaraRadera
 6. Åhh, gud så söta! Kanonfina applikationer och perfekt färgkombo!

  SvaraRadera
 7. Nydelig!Herlige farger sammen og superflott applikasjon.Jeg tenkte også jeg skulle teste den lukkingen på body halsen-muligens gjøre en vri å ha åpningen på begge sider. Er en stilig effekt itillegg til at det er praktisk.

  SvaraRadera
 8. Jag skriver en dålig svenska, eftersom jag är finsk. Jag förstår det lite mer. (Jag är släkt med bor i Sverige, men det vi talar om finska.)
  Jag går att se din blogg. Du vet hur man gör stora arbete. Jag beundrar dem. Sverige är ett underbart tyg affärer. Jag är nästan avundsjuk. ;)

  SvaraRadera
 9. Wow, du gör så himla snygga applikationer på dina fina kläder!

  SvaraRadera
 10. Vilka jättesöta grodor... Försökte mig på en sån knäppning på en tröja, men här finns ju bara mudd (ingen vanlig interlock eller trikå att kanta med) så det drog ihop sig fult tyvärr. Funderar på att köpa några halvmetrar av olika basförger av JNY, eller vart köper man ifrån? Har köpt en del fina tyger därifrån som jag väntar på att min moster ska skicka, men det blir ju inget roligt att sy i om man inte kan matcha med halslinning och ärmslut osv. Ser ju inte så snyggt ut, och dessutom är kvaliteten på mudd här riktigt dålig. Jag önskar att det fanns bra tyger här med....

  SvaraRadera
 11. SNYYYYYGGT!


  Vad har du för tyger inne nu? Skulle kunna tänka mig en tröja till snäckis nu :) (men du vet att jag älskar rosa ;))

  SvaraRadera
 12. Jag är stum av beundran! Sååå fina!!

  SvaraRadera
 13. Wow, hur läckra som helst.

  SvaraRadera
 14. Wohoho!
  Helt otroligt underbara!

  SvaraRadera
 15. Åh, det vore helt suveränt om du kunde... Jag måste spara ihop lite mer pengar först, det verkar som det rinner mellan fingrarna här. Sålde en hel massa grejor på eBay, och fick en bra slant. Men sen hittar jag ju tyger och sånt som jag bara måste ha, så pengarna hinner knappast landa på kontot innan det drar iväg igen.... Men det vore jättebra om jag kunde kontakta dig ang muddväv senare. Om du har Paypal vill säga... Annars vet jag inte hur jag ska skicka betalningen, om inte min moster har lust att agera mellanhand igen. Anyways.....

  SvaraRadera
 16. Men guuud vilken underbar grodapplikation! Åhhh jag måste tjata på sambon att vi ska köpa alla kläder till våra barn av dig!! ;)


  Har en liten tävling på min blogg för att fira lite =) Kika gärna in och var med!

  Kram!

  SvaraRadera