måndag 10 augusti 2009

Blixt och dunder


Det här fina landskapstyget har jag inhandlat idag på Lagerhaus. Det är ett påslakan i vuxenstorlek och jag har tänkt sy ett litet påslakan och örngott till John av det. Sen kommer det kanske bli ett par byxor, en sufflett, nån klänning eller varför inte en jacka? Ja planerna är många så vi får väl se vad det blir i slutändan. Det är så fint att bara titta på tycker jag så kanske blir det en tygtavla till Johns rum också :-)

4 kommentarer:

 1. Jag älskar det tyget. Har stått och trånat efter förklädet ett flertal gånger men aldrig köpt det. Dumt. Lycka till med nästa projekt! Kram

  SvaraRadera
 2. Tack för kommentaren :-)
  Hmmm, får nog allt ta mig en tur in till L.house i veckan! Känns som ett kap - så mycket kulmönstrat tyg till det priset! Och Skroten..hur skall man hinna med?
  Jag älskar verkligen dina skjortor!
  Var i V götaland bor du?

  SvaraRadera
 3. Hahaha, den kommentaren stämmer väldigt bra på mig med! Har sjukt mycket tyger! En släkting till min sambo dog -hon hade en syateljé som stängdes igen på 50-talet. Dom bara stängde dörren i princip och allt låg kvar i orinalförpackningar. Jag fick ta vad jag ville ha= himmelriket :-)
  Men när jag skall sy finns ju aldrig det där tyget ;-)
  Då bor vi nära -jag bor i Limmared.
  Fast är från västkusten ursprungligen...

  SvaraRadera