lördag 12 september 2009

Fuskjeans


De här byxorna har verkligen trilskats med mig. De har legat i ufo-högen ( unfinished objects) ett tag, men så igårkväll tänkte jag äntligen sy klart dom. Jag sydde på förstärkningar på knäna med en dekorsöm som fastnade i maskinen så hårt att jag var tvungen att klippa sönder tyget! Ja det var bara att klippa till ett nytt byxben och då slarvade jag och klippte ut benet på fel håll på tyget. Måttligt irriterad klippte jag alltså ut ett nytt byxben...men stressad som jag var råkade jag klippa ett till vänsterben. Jag var sååå nära att ge upp och slänga byxorna i soptunnan, men efter lite muttrande fick det bli fjärde gången gillt.

Jag gillar verkligen kombinationen av blått och senapsgult. Det blåa tyget är alltså inte jeans utan ett mjukt och stretchigt trikåtyg som jag fyndade på Stoff och stil för 29 kr. Tur att det var så billigt när jag nu klantade mig så...


De här bilderna på John är väl inte de bästa. De är tagna med mobilen för jag hittade inte kameran. Krimskramslappen blev snygg bak på byxan tycker jag!

7 kommentarer:

 1. Tuffa, jag hade klippt ut knä lappar till de sista jeansen jag sydde till min kille men det föll inte sambon i smaken så det fick vara. Det är en snygg detalj.

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag känner igen... Skulle sy ett par overaller till Max i plysch. Luggen blev åt fel håll och jag klippte ut samma ben åt fel håll två gånger och sen gav jag upp. Och nu är det sommar och för varmt för såna plagg och nästa år blir de för små. Så de kan ju ligga där i kassen tills de möglar. Bra att du inte gav upp, de blev jättefina!!

  SvaraRadera
 3. Tur att du inte gav upp, dom blev ju jättefina./Åsa

  SvaraRadera
 4. Va fina de var!! Tur att du inte gav upp, men jag vet hur det är...

  SvaraRadera
 5. Fina. Nu när du har så många vänsterben kan du ju sy några byxor till och sälja till oss mindre sykunniga :-D

  SvaraRadera
 6. De blev fina till slut! :) Håller med om att kombinationen blått och mörkt gul är jättesnygg!

  SvaraRadera