onsdag 19 december 2012

Mer skyar


Två olika beställningar i de fina skyarna från Znok design har jag glömt att blogga om! Det är roligt att få sy lite bodys på beställning nu när min minsta inte använder det så mycket längre.

Jag syr just nu så mycket jag bara hinner innan jag börjar arbeta igen i januari. Jag hoppas lust, kreativitet och framförallt lite tid kommer finnas även nu när föräldraledigheten är slut!

11 kommentarer:

 1. Jättefina kläder :-) Speciellt gillade jag matchningen med ceriserosa kantband, den har jag inte sett förut och det var jättefint till det tyget (som för övrigt är en av mina personliga favoriter).

  SvaraRadera
 2. Bodyn med rosa kanband är bara så otroligt fin!!!

  SvaraRadera
 3. Wow vilka fina, det var en sån där hajja-till-kombo det bruna och cerise, stack ut i bildlisten av blogginlägg!!!

  SvaraRadera
 4. Elsker klærne dine og disse var intet unntak! Fiiiint!

  SvaraRadera
 5. Elsker klærne dine og disse var intet unntak! Fiiiint!

  SvaraRadera
 6. Hej! Jättefina kläder du syr och gillar verkligen att följa din blogg :-)
  Jag har en liten fråga till dig, då jag är nybörjare med att sy barnkläder. När jag satte tryckknappar på mina första två bodysar så åker de lätt efter av. På dregglisarna funkar det bra men när de ska på bandkantning så är det svårare att fastna. Har du något knep? Köper du vanliga tryckknappar och sedan bara bankar i dem med en hammare?
  Mvh Jenny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!

   När jag sätter knappar i kantband använder jag antingen plastknappar med longprong (extra lång pigg som går igenom alla tyglager) eller metalknappar som jag för det mesta slår i med hammare för jag upplever att de sitter bättre då än om jag använder prymtång. Hoppas svaret hjälpte!

   Radera
 7. Hej!
  Tack så mycket för snabbt svar! Var köper man dessa extra långa plastkanpparna? och ser de likadana ut som de vanliga metallknapparna?
  Mvh Jenny (www.honeybyjenny.se)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Hos Liandlo kan du köpa dessa knappar. Endast de mindre knapparna i storlek 14 har långa piggar (long prong).

   http://www.liandlo.com/sybehor/knappar/14-knapp-plast-bla.html?grp=1131536

   Radera