fredag 18 juni 2010

Solig skjortaJag har fått tag på ett nytt soligt tyg som jag var tvungen att provsy. Det blev en sommarskjorta till J. Skjortan är utklippt på fri hand så ärmarna blev lite i kortaste laget tyvärr. Jag får se om jag gör om den till en kortärmad tröja, men annars får det bli en slit och släng-tröja. Det är bra med svala långärmade tröjor på sommaren som skyddar mot solen tycker jag. Helt klart är det ett plagg man blir glad av i alla fall!

12 kommentarer:

 1. Härlig!!
  Kan man inte sätta mudd i ärmslutet då?

  SvaraRadera
 2. Superfin! Jag tycker att det kan vara snyggt med trekvartsärm!!

  SvaraRadera
 3. Härlig sommrig skjorta!!!

  SvaraRadera
 4. Jättefin och vilken underbar gul färg!

  SvaraRadera
 5. Håller med om att den är solig och din lilleman är ju bara för söt!!!

  SvaraRadera
 6. Jättefin skjorta och på sommaren är det ju helt rätt med 3/4-ärm. Du får till dina bilder väldigt snyggt måste jag säga, där har jag en del att lära!

  SvaraRadera
 7. Åh, vilket somrigt tyg! Jag borde också sy några skjortor/blusar men tycker att det är så läskigt att sy i vanligt "stumt" tyg.

  SvaraRadera
 8. Superfin och riktigt solig!!! Tyget är ju bara helt urläckert...både färger som till det fina mönstret. Skjortan blev ju hur fin som helst och tål att användas:)

  SvaraRadera
 9. Åh vilken fin, man blir glad av tyget!

  SvaraRadera
 10. Underbar! Hade ett påslakan i det tyget när jag var liten. Jag tycker det är både praktiskt och fint med lite kortare ärm.

  SvaraRadera
 11. Underbar! Tyget är härligt och att ärmarna är lite kortare än vanligt gör ju inget alls.

  SvaraRadera