torsdag 10 juni 2010

Korta knickersshorts?Jag blev så inspirerad att sy knickers till J när jag såg de fina som [M]an [M]ade har gjort! Jag började med att provsy de randiga kortbyxorna i trikå och jag hade som tur var en mycket villig provdocka. Jag har helt enkelt kortat ner ett vanligt byxmönster och det fungerade utmärkt. Provdockan låg dock och sussade sött när jag sydde shortsen i John Blund-tyget men jag hoppas att de ska sitta fint också.

Som ni kanske märker så vet jag inte riktigt vad sådana här byxor bör kallas. Jag ska lägga upp livebild när jag får tillfälle men byxbenet går strax under knät. Är det en piratbyxa då kanske?

10 kommentarer:

 1. Kanon søte! Sånne har eg og laga bare ikkje i strechy stoff. Tok min gamle bukse til sonen og eit gammalt rosa laken til dotterå.
  De er så fine på!
  Marie

  SvaraRadera
 2. Supersöta - och användbara nu i sommar!!

  Tack snälla för svar på min fråga om vävda tyger. Undrar bara, raksöm INNANFÖR ol-sömmen? är innanför mot sömsmånen eller mot plagget?

  Dum fråga kanske men ibland kan jag snurra till det i huvudet :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jag har "härmat" dig lite och bloggat om det. så du vet!

  SvaraRadera
 4. Ja ja ja sådanna vill mina killar ha. Åhhhhh perfekt :-D

  SvaraRadera
 5. Åh, John Blund "knickisarna" är ju bara för underbara! Sydde oxå sån modell på brallor åt sonen förra sommaren och de är ju bara så användbara. Får väl se om jag får till några fler i sommar...

  SvaraRadera
 6. Supersöta, speciellt de med John Blund!!!
  Jag kallar dem knickers när de går nedanför knäna =)

  SvaraRadera
 7. Jättefina! Säskilt JohnBlund knickers-arna.. =o)) Knickers är fint tycker jag, ordet alltså. Om vi som bloggar marknadsför sånna här "brallor" som knickers så sätter det sig nog hos fler tror jag..

  SvaraRadera
 8. Oj så söta! Knickerserna(? svårt ord i bestämd form..)med John Blund är ljuvliga:)

  SvaraRadera
 9. Fina! Det känns som att det skulle vara en bra modell för små personer- och jag gillar också namnet knickers (med k-ljud), det använde vi när jag var liten!

  SvaraRadera
 10. Jättefina båda två, John Blund-byxorna är underbara. Knickers skulle jag också säga eller piratbyxor kan man också kalla dem!

  SvaraRadera