tisdag 3 november 2009

Namnmobil och retro nattåg


Nu var det ett tag sen jag gjorde en barnvagnsmobil. Jag blev riktigt glad för den här beställningen, för det är så roligt att sy dessa mjuka fina bokstäver. Jag gillade den här färgkombinationen av turkos, svart och röd velour. Ibland är det så svårt att se framför sig hur något man syr kommer att bli, men för det mesta blir det ju lyckat!

Lycka är också nya tyger! Tågtygerna nedan är alldeles nyanlända från Jofotex, som nu även har öppnat en mycket välkommen webbutik. Jag kan inte bestämma vilken av tågtygerna som är min favorit. De är alla så fina på olika sätt.

Inom en snar framtid planerar jag att länka till en sida där man kan se alla tyger jag har hemma. Det börjar bli svårt att själv hålla ordning på mitt tyglager, så när jag får lite tid över ska jag försöka fota det mesta.


13 kommentarer:

 1. snyggt, jag har inte lyckats klura ut hur man gör såna där...

  SvaraRadera
 2. Jag upptäckte din blogg genom tävling på FL, och jag måste säga att du är hemskt duktigt på sy! Önskar att jag med var det, men det slutar alltid med att jag måste sprätta upp och sen tappar jag motivationen.

  Nu har jag en fråga dock, hur gör man för att beställa från dig och hur mycket kostar sakerna på ungefär (typ bodysuit, mössor)?

  Det var två frågor. :)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Svar till Lina: Jag kommer inte åt din profil så jag svarar här och hoppas att du ser det! Alltid lika roligt att få nya läsare som gillar det jag syr :-)

  Har du frågor kring priser och beställningar går det bra att maila mig på paraphenelia@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Mobilen ser jättefin ut, och visst är det spännande med jofotex webbutik!/Åsa

  SvaraRadera
 5. Vad fin, och vilken bra ide!!! Ska nog sy en liknande till min väninnas bebis som kommer om några veckor. Jag ska nog beställa lite tågtyg, men eftersom det blir en del i frakt så blir det bara en färg. Vilken skulle du rekommendera isånafall?

  SvaraRadera
 6. Åh, namnmobilen är ju jättesöt!

  SvaraRadera
 7. Vilken snygg mobil och läckra tyger!

  SvaraRadera
 8. Jag tror Melvin kommer bli nöjd...

  SvaraRadera
 9. Lägger till dig i min blogglista och följer din blogg med! :0)

  SvaraRadera
 10. Åh, vilka underbara tyger!! Ska bli kul att se dem "i action"! :D

  SvaraRadera
 11. Ser verkligen fram emot tröjan! Är glad att jag valde det blå tyget! :-)

  SvaraRadera