måndag 13 juli 2009

Samlade bakverk

Jag har fått lite frågor om mina virkade kakor, vilket inte är så konstigt med tanke på min rubrikbild. Därför bestämde jag mig för att göra ett inlägg med lite samlade bakverk. Så är ni inte fikasugna redan så blir ni det garanterat nu! Ballerina- och singoallakakorna är mina personliga favoriter :-)

Jag har även sytt en del ätbart i velour, bl a lussekatten och prinsesstårtan ovan. För mer godsaker kika in under kategorin "smått och gott".

8 kommentarer:

 1. Ojojojjoj mums =)
  Köpte igår mina första virknålar. Jag har varit sugen på att börja virka så länge, men inte vågat, men nu snart!

  SvaraRadera
 2. Mumsigt! Man kan ju inte låta bli att bli fikasugen :)

  SvaraRadera
 3. Jaa, bilderna blir väldigt fina men man blir såklart aldrig riktigt nöjd. Jag har flera bilder, på lille John bland annat som är fina. Om ni vill kan jag maila över dom?

  Och ja, det är så roligt att se resultatet av tapetsering. Desto jobbigare att genomföra! Men sims duger gott och väl tycker jag :D

  SvaraRadera
 4. Ja du, såna moderna apparater finns det ju inte i det här landet... Här får man vara glad om de ens kokar upp vattnet! Fast de funkar ju som sagt inte på spisplattan... Vilka fina bakverk! Tyvärr kan jag varken baka eller virka så jag får hålla mig till kaloribomberna från bageriet... Jag ska kika vidare på din blogg nu. Trevlig helg (snart iallafall...)

  SvaraRadera
 5. mm ser så gött ut :D

  Om du kommer över mer molntyg kanske vi bestället en långärmad tröja framigenom =)

  SvaraRadera
 6. Hej hej!!

  Gud va fina kakor..
  Jag har väl en lite underlig fråga. De e så att jag ska gifta mig om ett år (hi hi exakt på dan ida =))och sitter och lättar efter något kul att ge som sån här gifts.. Och då hitta jag dina underbara kakor. Så min fråga e om man kan få köpa såna av dig..??

  Tack på för hand..

  MAila mig gärna på:

  the_lillen@hotmail.com

  SvaraRadera