lördag 23 maj 2009

Blomklänning


Idag när jag rensade bland mina tyger i jakt på lite inspiration hittade jag detta fina 70-talstyget. Så när John låg och sov på förmiddagen sydde jag en liten klänning. Vissa tyger kommer inte till sin fulla rätt förrän det blir ett plagg av dom, och det här är verkligen ett sådant tyg!

J fick agera modell. Klänningen har storlek 74, men passar som ni ser upp till storlek 80/86. När den blir för kort är den fin att ha som en tunika till byxor eller tights. Ett mycket långlivat och härligt plagg helt enkelt :-)


Jag tänkte prova lyckan på Tradera med denna klänning. Fast det gör mig inget om den inte blir såld för vissa plagg har man lite svårt att skiljas från, och jag vet precis vad min kära lillasyster kommer säga, nämligen: "den klänningen får du inte sälja!".

4 kommentarer:

  1. Jag önskar jag hade en dotter, för den klänningen var verkligen jackpot, suuuperfin tycker jag. Den funkar ju på pojkar med :)

    SvaraRadera
  2. Visst är modellen på solhatten super. Jag byter gärna mönster. Skulle vilja ha på boxerkalsong från 4/2004. Du kan väl maila mig.

    SvaraRadera
  3. Idag har jag äntligen fått hem paketet :) Jag har gått o blivit förkyld så gubben min fick gå och hämta det åt mig, jag kunde bara inte vänta längre. Velouren var prick på, precis som jag ville ha, och det randiga tyget är såååå himla fint. T.o.m. gubben min blev förtjust. Tusen tack!!!

    SvaraRadera