tisdag 7 april 2009

Napphållare


Tänk det är alltid lika roligt när man syr något helt nytt för första gången. Idag blev det två napphållare i grönt. De passar till de flesta sorters nappar. Jag tyckte det var lite kul att göra en hållare med klövermönster på eftersom några av Johns nappar har just en fyrklöver som motiv. Nu blir det ju ett måste här hemma att matcha napp med napphållare ;-)

Ringarna som håller fast nappen är gummiringar som är köpta i en rörinstallationsaffär i Malmö. Hutlöst dyra var de dock! Själva fästena är egentligen till ett par hängslebyxor.

5 kommentarer:

 1. Vilka fina napphållare! Jag ramlade in på din blogg och var bara tvungen att kommentera =) Har själv funderat på att sy sådana, men inte riktigt klurat ut var jag ska få tag på ringarna, tack för tipset!

  SvaraRadera
 2. Jattefina napphallare!! Jag har ocksa funderat pa vart jag ska fa tag pa ringar, men sedan upptackte jag att har i London (dar jag bor) har de flesta nappar ring... Men tack for tipset i alla fall!! :o)

  SvaraRadera
 3. Får man fråga vad de hutlöst dyra ringarna kostade? det var ju en smart idé att göra egna, men det känns ju lite fånigt om det är billigare att köpa färdiggjorda napphållare.

  De du gjort var dock mycket snygga!

  /Sofia

  SvaraRadera
 4. Tack för din fina kommentar =), jag ska testa mig fram. Jag tycker dina omlotthoodies är så himla härliga!

  SvaraRadera