onsdag 20 mars 2013

Lejon och bloggar


Lite sytt har det ändå blivit sen jag började arbeta igen i januari, men tyvärr har bloggandet halkat efter.

Båda barnens garderober gapar nästan tomma här hemma, och jag skulle behöva en hel syhelg för att fylla på för jag hinner och orkar ingenting på veckodagarna. Varsitt härligt lejonplagg har de fått i alla fall!

Material: Lejontyg från Strömming. Rött stjärntyg från Skroten i Kinna.

Mönster: Tunika - eget. Tröja - Ottobre 1/2012.

Jag har inte haft tid att kika runt bland alla fina sybloggar på hur länge som helst och det har säkert kommit en massa nya som jag inte känner till.

Jag skulle behöva lite syinspiration så ni får gärna lämna en kommentar med länk till er blogg om ni har någon, så ska jag ta mig tid att kolla runt och kanske även uppdatera min länklista!

16 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Syinspiration kan nog alla behöva ibland. Därför jag tittar in till dig :-)

  Kristinlog.se

  SvaraRadera
 2. Jättefint! Jag tycer så mycket om lejonen men har inte kommit mig för att sy i dem ännnu. Men det kanske kan bli av nu? Jag gillar speciellt tunikan; ser ut att vara en fin modell med lagom utställning.

  SvaraRadera
 3. Ja viist är det underbart att man kan inspirera varandra ! :D

  SvaraRadera
 4. josjos.se men bloggar bara ibland om sömnad... (http://josjos.se/blog/tag/sy/). Tycker din blogg är jättebra och får mycket inspiration av dig!

  SvaraRadera
 5. Det väl det bästa med alla dessa bloggar - att inspireras och inspirera!
  Jag tittar ofta in hos dig och hittar mycket att inspireras av under alla dina olika etiketter!
  Välkommen att titta in hos mig!

  malidaform.blogspot.com

  SvaraRadera
 6. Jag bloggar om sömnad, graviditet och familjelivet. Bloggen är relativ ny men jag lägger upp allt jag syr. :)
  Http://maxomali.blogspot.com

  SvaraRadera
 7. Jättesnygg klänning!
  Jag inspireras mycket av din blogg...tossorna du syr är mina absoluta favoriter!! Till hösten får jag äntligen anledning att sy ett par då sonen blir 7-8månader.
  Jag bloggar också om du vill ta en titt :)

  SvaraRadera
 8. Nej, jag menar tunika och tröja....skyller på de stor barnen som surrar hål i huvudet på mig just nu ;)

  SvaraRadera
 9. Din blogg var en av de som fick mig att börja sy barnkläder, så inspirerande! Min blogg är för tillfället mycket eftersatt, men jag hoppas hinna lite bättre snart. Om du vill titta in är adressen www.rufidesign.se

  SvaraRadera
 10. Vilka fina plagg! Titta gärna in hos mig om du vill: kwakwadesign.blogspot.com

  SvaraRadera
 11. Jättefint - precis som det brukar vara! :-) Jag tittar ofta in och inspireras av din blogg men är tyvärr alltför dålig på att kommentera. Om du vill får du gärna titta in hos mig: http://lillfiabus.blogspot.com

  SvaraRadera
 12. Hos mig finns det också en blogg som handlar om både sytt och sått. Mer trädgård och växter på sommaren och mer sytt på vintern då såklart.

  Jag har ännu inte fastnat för lejontyget, men du gör så mycket annat fint så jag är här och kollar runt med jämna mellanrum. Det är tur vi kan inspirera och peppa varandra.

  SvaraRadera
 13. Älskar dina tossor! Har gjort egna försök men misslyckats så jag nöjer mig med att kolla in dina :-) Min blogg är www.hektor.org/emstersalster

  SvaraRadera
 14. Hei! Jag hittat din blogg på en blogglista någonstans i Norge, har en veldig inspirerande blogg, och jag kommer gärna tilbaka! Om du skulle vilja ha litet mer inspiration enn den du redan fått över her, er du velkommen til min blogg också: http://logleg.blogspot.no/

  SvaraRadera
 15. vimadesign.blogspot.se :) Älskar din blogg!

  SvaraRadera