söndag 31 januari 2010

Kronmössa
Nu har jag äntligen lyckats få till en kronmössa! Jag fick en toppenbra sybeskrivning från Makrill, vilket påminner mig om att även jag ska försöka få till en liten tutorial snart. Fortsättning följer...

9 kommentarer:

 1. Vad häftigt påhitt! Har aldrig hört talas om kronmössa innan. Vilken liten kunglighet :-)

  SvaraRadera
 2. Visst är möss modellen toppen! Har bara sytt en men fler ska det bli framåt våren...Tack för tipset om hemsidan som du gav mig den ska nog komma till användning!

  SvaraRadera
 3. Jeg synes den luemodellen er så kul! Makrill sin blogg var veldig fin - takk for tipset - men jeg finner ingen tutorial på kronmössan der?!? Skulle gjerne hatt et mønster på den!

  SvaraRadera
 4. Så snygg mössan blev!! Och jag måste säga att tröjan i inlägget nedan är supersnygg!!

  SvaraRadera
 5. Åh, vilken läcker mössa! Jättekul modell. Har en liten fråga om tryck-knappar... Har sett att du använder det i dina fina hoodies. Vad har du för knappar? Jag försökte sätta fast en knapp igår men det är ju så mkt tyg när jag först overlockar fast kantbandet räta mot räta med två lager tyg och sen viker tillbaka det och syr fast med tvillingnålen. Hmm, hoppas du förstår vad jag menar, alltid svårt att beskriva... :-)

  SvaraRadera
 6. Tack för svaret, jag får helt enkelt banka ännu hårdare :-) Ska testa på söm ja inte overlockat, kan hända att all tråd kan ge extra motstånd oxå...

  SvaraRadera
 7. Looking forward to the tutorial!!! Snygg mössa, och fiiint tyg...

  SvaraRadera