söndag 27 december 2009

Mysplysch


Här är ett par mysbyxor till John. Kanske inte mycket att blogga om, men men. Jag ska sy en matchande varm tröja också men måste klura lite på hur den ska se ut. En applikation vill jag att den ska ha i alla fall :-) Det har visst blivit mycket brunt och turkost i bloggen det senaste och mer lär det bli när de nya elefantygerna från Znokdesign dyker upp!

5 kommentarer:

 1. Jättefina brallor och snygga hoodies nedan!!
  God fortsättning :-)

  SvaraRadera
 2. Inte gör det något att det blir mycket turkost och brunt i din blogg ett tag. De är ju så härliga färger tillsammans! Gillar skarpt dessa fina randiga byxor! Ser så mysiga ut!

  SvaraRadera
 3. Såg att du frågat om pris på min CP - jag köpte båda min maskiner, Janome overlock 644D och CP:n, till paketpris på Syfestivalen förra hösten. Gav någonstans mellan 8500 och 9000:- för båda så jag vet inte riktigt hur mkt CP:n kostade - men minst hälften av summan antar jag :-) Sen har jag beställt extra pressarfot (clear wiew) och kantbandsapparat från SMD. Kantbandsapparaten går på strax över tusenlappen där. Går att få tag på till ungefär samma pris i svensk affär beroende på var man bor men jag skulle ändå beställa från SMD.

  Enligt mina "undersökningar" är maskiner betydligt billigare hos SMD medans tillbehören ligger på ungefär samma pris i svensk affär. Eftersom jag var nybörjare på overlock och CP så kändes det ändå "tryggt" att köpa hos en återförsäljare i sverige, jag fick gå på komma igång kurs där också.

  Jag trodde ju att "alla" hade både overlock och covermaskin när jag började blogga, visade sig ju att så är det inte alls :-) Men nu när jag har en CP vill jag INTE vara utan den, även om den bråkar i bland. Om overlocken är en stabil arbetshäst så är CP:n en lite smågrinig tävlingshäst :-)

  Sådär ja, en lite uppsats blev det, hoppas du fick svar på det du egentligen frågade om :-D

  SvaraRadera