söndag 11 oktober 2009

Vändbar vintermössa till salu


Nu när det börjar bli kallare kände jag att John kunde behöva en varmare vintermössa. Denna vändbara mössa med knäppning under hakan är min favoritmodell så en sådan fick de bli. Den gråa stjärnvelouren passade så bra ihop med kaninerna i orange. Synd bara att man inte inte ser båda tygerna när mössan sitter på ;-)

När jag först klippte ut mössan i stjärnvelouren och provade den på John var den aningen liten, så jag fick klippa till en ny. Därför finns det nu en mössa i stjärnvelour med valfritt innerfoder i ca storlek 6-12 månader till salu! Priset är 125 kr plus frakt. Är du intresserad är det bara att maila mig på: paraphenelia@hotmail.com. Först till kvarn gäller.

12 kommentarer:

 1. Jätte-fin mössa, jag har oxå velat göra en sådan, vart har du hittat mönstret? Mvh. Jessica

  SvaraRadera
 2. supersnygg mössa och så cool modell!

  SvaraRadera
 3. Fin mössa, ska försöka mig på nåt liknande till Max nästa vinter. Han vägrar ha mössa på sig, men jättebra med knäppning under hakan ju!!!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina kläder du syr! Har ägnat din blogg en stund för att få lite inspiration - och det fick jag i mängder! Jag tar gärna emot tips på bra tygshoppar för trikå i Boråstrakten. Mina svärföräldrar bor strax utanför och det vore roligt att gå en shoppingrunda med inriktning på tyg nästa gång vi är där och hälsar på!!

  SvaraRadera
 5. Klänningen är från Gynthers bok, fast mönsterarken är ju nästintill omöjliga att klura ut! Lite Picasso möter trasselsudd tycker jag!!

  SvaraRadera
 6. Ingrid: Jag svarar här för jag kommer inte åt din profil. I Boråstrakten sklle jag rekommendera http://www.furulundsmodetyger.se/ och
  http://www.skroten.se/ om du letar efter trikåtyger.

  SvaraRadera
 7. Hej igen och tack för svaret om tygställen!! Hmm, det blev något lurt med min profil. Skulle tro att det fungerar bättre nu om du vill kika in på sybloggen - makrill!!

  SvaraRadera
 8. Jättesnygg!

  Synd att man inte har en bebis längre ;-)

  Bor i Skaraborg och här pratar vi alla som Bert Karlsson eller nåt *s*
  GREEESA är västgötska eller skaraborgska rättare sagt för gris.

  SvaraRadera