måndag 15 december 2008

Stor och LitenJag har fått en rolig beställning från Carolina på två hoodies i turkos velour med svarta kantband. Jag hade redan ett härligt tyg att ha som innerfoder i luvan och som matchade fint. Efter lite väntan på leveransen av velouren från mjuka tyger satte jag genast igång för att hinna bli klar innan jul. Resultatet blev dessa ljuvliga hoodies som är svåra att skiljas från! Underbart färgval tycker jag. Hoppas Stor och Liten kommer gilla dom lika mycket som jag.

12 kommentarer:

 1. superfina hoodies, är det egenritat eller finns det till förfogande för oss andra sytokiga nördar.... =)Tack för tipset för webbsidan mjuka tyger, dit ska jag återvända =)

  SvaraRadera
 2. För alla som vill veta så kommer grundmönstret från Hanne Meedoms bok "Barnkläder - sy och sticka till barn 0-3 år". Sen har jag gjort egna ändringar för omlottknytning och dubbelvikta muddar i ärmsluten.

  SvaraRadera
 3. sååå snyggt! Du är såå duktig :)

  SvaraRadera
 4. De är ljuvliga! Vill gärna att du skickar dem så de hinner komma innan jul - pengarna kommer in omgående såklart! Kram Carolina

  SvaraRadera
 5. Oj oj så fina :-)

  Teonors namn uttalas med betoning på e:et i början så som Teodor. Många tror nog vi säger Teodor till honom :-) Men sedan O nr 2 uttalar vi inte som JAG uttalar det i Teodor. Jag uttalar 2:a oet i Teodor som [då]. Teonors uttalar jag som ett "rent" O.

  Hängde du med :-D Vi får ta det via Msn annars ;-)

  Tyget till hans lampa och gardiner kommer från Panduro. Det är en nyhet för i år :-)

  SvaraRadera
 6. Tack så jättemycket för kommentaren på min blogg. Värmer. Gillar din också. Fantastisk kreativa och vackra saker.

  SvaraRadera
 7. Riktigt fina är dom

  SvaraRadera
 8. Superfina!!
  Hittade hit när jag surfade runt...

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara tröjor mvh Linda

  SvaraRadera
 10. Hallå igen ! Nu har jag satt i gång med att lära mig sy. Det går rätt bra, och min allra första klänning blir nog klar i morgon :)
  Jag undrade om du har någon möjlighet att hjälpa mig på traven, genom att sälja lite mönster till mig med lite anvisningar ? Skulle gärna vilja ha på en sånhär hoodie & tshirts.
  Kram Emelie

  SvaraRadera