torsdag 21 juli 2011


Det fina klövertyget fortsätter att inspirera! Idag har det blivit en mjuk påsbyxa och liten mössa. Jag har också tänkt sy en omlottröja i grönt klövertyg om biten jag har räcker till.

Jag hoppas få till en mängd livebilder på småsyskonet i alla kläder i höst när liten väl är här!

tisdag 19 juli 2011

Nya shorts




Planen var att jag skulle sy en t-tröja till John härnest, men det blev ett par shorts istället.

De fina klövertygerna i frotté har jag fått i ett tygbyte och mönstret kommer från senaste Ottobre 4/2011. Mönstret är omgjort från byxor till shorts och nästa gång ska jag prova en annan variant på fickorna tror jag. Jag sydde i resår i midjemudden och det blev riktigt bra!

tisdag 5 juli 2011

Snutte



Jag fick lust att sy en liten matchande snuttefilt till det senaste lapptäcket. Den blev riktigt mysig med brun hjärtanvelour på baksidan. Jag sydde på en napphållare också som kanske kan komma till användning!

Sådana här småsaker är roliga och snabba att sy men jag tror inte vi kommer behöva mer än en, så nästa projekt blir en kortärmad tröja till John.

Jag kan också meddela att jag snart är ägare till det fina klövertyget i frotté som jag efterlyste i förra inlägget. Inte mindre än tre olika färgställningar kommer jag att ha! Har ni några tips på vad som passar att sy i detta tyg? Jag vill gärna ha länkar för inspiration om ni har!