onsdag 26 augusti 2009

Höstäpplen och ny inspiration



Nu har jag äntligen fått sytt lite i det fina äppeltyget som jag köpte för ett tag sedan. Ett väldigt mjukt och skönt tyg! Jag tyckte det passade fint med svarta kantband och muddar och så passade jag på att sticka ner raglansömmarna med en svart dekorationssöm som ni ser på bilden nedan. Tröjan är en halv storlek för stor för John ännu, så därför kommer inga livebilder förrän den passar...om jag kommer ihåg det då vill säga!



Andra delen av inlägget handlar om mitt senaste inköp, nämligen Elsebeth Gynthers bok "Barnkläder du själv kan sy 0-4 år". Som ni ser är den på danska, men jag hoppas kunna tyda en del av beskrivningarna i alla fall. Boken är full av underbara mönster till barnkläder i 70-talsmodeller! För den som är sugen finns boken att köpa här.


6 kommentarer:

  1. Jättefint tyg & tröja. Undrar bara hur du fixar till sprundet;) Lite nybörjare. Klipper du ett jack, kantbandar och sedn sätter dit en tryckknapp på vardera sida?! Kan det var så lätt;) Har du kantbandare eller muddar du på annat sätt?
    Mvh Mia

    SvaraRadera
  2. Tack för svaret, ska försöka knåp ihop en tröja med hjälp av dina tips o trix så får vi tro att det går bra;9
    åter igen tack!

    SvaraRadera
  3. Kjempefin trøje i herlig tyd:D

    SvaraRadera
  4. Åh den där tröjan blev jag sjukt avis på.. underbar!

    SvaraRadera